Eigen bedrijf starten vanuit huis

Eigen bedrijf starten

Je eigen bedrijf starten vanuit huis kan een droombaan voor het leven zijn!

Als je denkt aan een  eigen bedrijf starten vanuit huis krijg je met een hoop zaken te maken die je goed moet overdenken! Het kan je droombaan worden als je van te voren goed in kaart brengt wat je uiteindelijk wilt bereiken.  Het begint allemaal met een goed ondernemingsplan. Door het invullen van dit ondernemersplan wordt je gedwongen om over zaken na te denken. Wie ben jij persoonlijk? Waar bent je goed in? Wat is je bedrijfsidee? Heb je nagedacht over je ondernemingsvorm, marktonderzoek, concurrentie, marketing, verkoop, huisvesting, financiën, organisatie en personeel?

Eigen bedrijf starten

Door deze opsomming af te lopen, in te vullen en te overdenken blijkt onmiddellijk  of je ideeën voor een eigen bedrijf wel haalbaar zijn! Hieruit komt ook naar voren waarom een eigen bedrijf starten vanuit huis zo fijn is. Over bijvoorbeeld de huisvesting hoef je niet meer na te denken want je werkt vanuit huis! Met personeel zal je in de regel ook niet zo snel beginnen als je denk aan een eigen bedrijf starten vanuit huis! De overige zaken zijn allemaal wel heel belangrijk want een goed business model opzetten is ook belangrijk als je start vanuit je eigen huis!

Ideeën eigen bedrijf starten?

Voorop staat dan je idee! Met welk product of dienst ga je beginnen? Hoe staat het met de concurrentie? Bij wie ga je inkopen? Daarna volgt onherroepelijk de marketing!

Het marketing en verkoopplan  bepaald of je product überhaupt te verhandelen  is en samen met je financieringsplan kun je dan bepalen wat je ROI (return on investment) gaat worden!

Heb je nog geen product?

Neem dan eens contact op. Wellicht kan ik je nog een aantal zaken aanreiken!

Financiering!

En dat brengt ons gelijk op een heikel punt want de banken staan, op zijn zachts gezegd, niet echt te springen om jou te voorzien van krediet! Je plan moet echt goed doordacht zijn en volledig onderbouwd. Je moet je punten kunnen verdedigen en je moet een goede gesprekpartner voor de bank zijn. Het geloof in de ondernemer is in deze zeer belangrijk.

Eigen bedrijf starten met Qredits!

Wil je niet onmiddellijk je hele hebben en houden in je bedrijf steken? Dat is zeker een heel goed punt om over na te denken want de gemiddelde bank vraagt dit wel van je. Overweeg dan eens om in contact te treden met Qredits. Deze organisatie verleend micro kredieten tot €50.000,- en MKB kredieten tot €250.000,=. Uitgangspunt is om de ondernemer zo goed mogelijk te helpen en bij kredietverlening. Zij stellen ook nog een coach ter beschikking op het vlak waar jij behoefte aan hulp zou kunnen hebben!

Geen eigen geld?

Stel nu eens dat je totaal geen eigen geld hebt maar je zou toch heel graag een eigen bedrijf starten. Nog mooier, je zou heel graag een eigen bedrijf starten vanuit huis! Kan dat?

Normaal gesproken kun je geen eigen bedrijf starten zonder eigen geld! Je zult altijd de financiële middelen om handen moeten hebben om je bedrijf van de grond te krijgen en in de eerste maanden van levensonderhoud te kunnen voorzien!

Eigen bedrijf starten zonder geld!

Ik heb altijd geleerd, waar een wil is, is een weg! Er zijn goedlopende ondernemingen in de wereld waarbij het mogelijk is om (bijna) zonder eigen geld te beginnen! Je kunt al voor een paar tientjes per maand je eigen bedrijf starten vanuit huis! En dat starten neem ik letterlijk want je krijgt een compleet product, een eigen marketingwebsite, backoffice, APP op je telefoon + professionele ondersteuning!

Aan alles is gedacht! Als je zegt, ik wil een eigen bedrijf starten en werken vanuit huis, neem dan eens contact op!

 Vragen die nu kunnen opkomen zijn:

  • Hoe begin ik mijn eigen bedrijf? Download ons e-book!
  • Als je voor jezelf beginnen als serieuze optie beschouwd welke risico’s loop je dan?
  • Kosten eigen bedrijf starten vanuit huis zijn minimaal, maar hoeveel is dat dan?

Wil je regelmatig onze artikelen blijven ontvangen die jou informeren, motiveren en inspireren? Klik dan op onderstaande button!

Want bedenk; informatie + motivatie = Inspiratie!

Meld je direct aan!


 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *