Trots en dankbaar heb ik deze testimonials in ontvangst mogen nemen.

Testimonials

Woensdag 22 juni 2011 hebben we een training gehad met als onderwerp motivatie . Het was een eendaagse training die ik als zeer nuttig heb ervaren .Wat is motivatie en hoe kun je je zelf het beste motiveren . Kortom hoe leg je een focus en hoe hou je hem vast .

Ik heb de sales cursus van Harry van der Kamp als zeer geslaagd ervaren.  Het unieke wat ik hierin heb mogen ervaren, is jouw overdosis aan enthousiasme en manier van les geven en presenteren.

Tijdens en na de cursus bleef ik super enthousiast en gedreven. Zelfs na de trainingen! Wat goed heeft uitgepakt. De zon gaat op, de zon gaat onder, niet vragen waarom, het is een natuurwet. Zo heb jij ons ook geleerd wat de natuurwetten van sales en marketing zijn.

Bedankt voor alles en misschien tot snel!

Gisteren, 22 juni 2011, een training gehad van Harry van der Kamp met als onderwerp Focus. Iedereen legt onbewust de focus op dingen waar je deze niet op wilt leggen. Met een aantal goede tips en trucs kun je hierin trainen dit niet te doen. Dient het jou? Jazeker! Het is ook een soort bewust wording van jezelf. Hoe sta je in het leven en wat wil je?

Een leuke en leerzame dag. Ik zeg doen!

Harry is zeer goed in het motiveren van mensen op een manier die best wel uniek te noemen is. Hij doet dat met een enthousiasme en overtuiging die zeer aanstekelijk werkt en dit komt ook tot uiting in zijn trainingen.

Een van zijn gevleugelde woorden zijn “Gedachten Worden Dingen”. Ook is zijn kracht dat hij denkt in mogelijkheden, en dus niet in onmogelijkheden, en daar ook na handelt.

Tweedaagse Salestraining gevolgd bij Harry, “Sales, it’s just fun” !

Plezant efficiënt, dat is Harry. Iemand die zeer begaan en betrokken is, hoe geladen het onderwerp/fase van de training ook was. Harry luistert en is diplomatisch. Verbreding en verdieping van mezelf door het aanreiken van tools die in nieuwe inzichten uitmonden. Deuropener, Tsjakka!!

Top kwaliteiten: professioneel, accuraat, enthousiast, betrouwbaar.
Dank je wel Harry!

In de afgelopen jaren heb ik Harry mogen ervaren als een zeer gedreven sales professional. Harry gaat altijd voor 100% inzet en kan met zijn enthousiasme een team motiveren zodat deze merkbaar is in de gehele organisatie

Harry heeft bij meerdere bedrijven laten zien hoe marketing en sales samen sterk kunnen staan waardoor verkoop een boost krijgt en er een nieuwe standaard gemaakt wordt.

Ik raad Harry in ieder bedrijf aan welke een boost moet geven aan haar salesteam.

Harry van der Kamp is een topper vanaf dat ik hem ken.

Dat is momenteel iets meer dan een jaar we zijn elkaar tegengekomen en vanaf dat moment werken we heel graag samen. We liggen op een lijn qua ideeen en dat werkt lekker.

Ik hoop nog een lange tijd met Harry te werken en dat wij een heel groot klanten bestand mogen opbouwen en zoals Harry altijd zegt Learn, Earn and Return.

Harry van der Kamp is a Professional Trainer and Coach.

He can motivate people, give them directions and usable tips and tools.

It’s great to learn from him!

Ik heb Harry leren kennen als een man met een duidelijk beeld van wat hij wil en dit dan ook bereikt! Iemand met hele goede leiderschapskwaliteiten de je kon inspireren je zelf tot grotere en beter resultaten leiden.

Een regel waar ik vandaag de dag nog steeds aan vasthoud is; Dient het mij of dient het mij niet!

Deze stelling heeft mij, en nog steeds, voor veel tegenslag behoed.

Harry is een goede coach geweest voor mij bij Upstairs. Altijd in de weer met nieuwe ideeën en erg doelgericht.

Staat open voor ideeën van een ander en is een prettig persoon in de omgang

Ik heb Harry van der Kamp leren kennen, in zijn functie als Sales director bij Upstairs Traprenovatie. Gedurende onze prettige samenwerking is mij duidelijk geworden dat Harry een groot talent heeft voor het motiveren van mensen, in zakelijk team verband maar ook als persoon.

Door zijn duidelijke visie om doelen werkelijk te verwezenlijken heeft Harry veel voor elkaar gekregen, veel mensen kunnen overtuigen van de zakelijke belangen binnen het bedrijf.

Door zijn persoonlijke aandacht, zijn commerciële instelling zal Harry, nog meer doelen werkelijk gaan verwezenlijken.

Kortom, wil je echt doelen bereiken, dan wil ik Harry van harte aanbevelen!

Harry was a true inspiration to me during my time at Upstairs. Anything there is to know about Sales, he’s your man!

Harry has the inspiration and energy to drive any team to success, encouraging and mentoring them to reach their goals and targets. His sanguine attitude kept the team elevated during the down times and flying high during the good times. His positive attitude is infectious and I can say without a doubt that the company’s level of success would not have been achievable without his leadership.

Harry kan beschouwd worden als de eeuwige positivist.

Altijd klaar voor een aktie en steeds oprecht geinteresseerd in alles wat met mensen te maken heeft. Hij is ook iemand die verbaal zijn mannetje kan staan en zelfs een vorm van visionarisme in zich heeft, het was een eer en en zeer aangenaam om met hem als leidinggevende samen te kunnen werken de afgelopen jaren.

Harry is voor mij een voorbeeld geweest voor hetgeen ik heb weten te bereiken. Hij weet als geen ander mensen te motiveren en negatieve zaken om te buigen in positieve.

Daarnaast heeft Harry een groot zakelijk-commercieël en organiserend vermogen. Harry is ook enorm leergierig, zodat hij zich continue blijft ontwikkelen. Daarnaast is hij ook een erg prettig en menselijk persoon in omgang.

Kind, professional and most important very enthusiatic, these are the key-words which match Harry’s characteristics the best.

As a sales manager Harry always knows how and when to stimulate his team to perform a specific job and to reach their targets. Besides Harry’s communication skills are well developed. I really enjoyed my time working with him and learned a lot from this sales guru.

Ik ken Harry sinds november 2015, alle 14 dagen hebben we onder leiding van Harry sales meeting en ook tussendoor is er regelmatig contact. Het is zéér bijzonder hoe hij er steeds in slaagt het beste uit de mensen naar boven te halen.

Ook het optimaliseren van bedrijfsprocessen is een groot talent van Harry, hij is steeds op zoek naar de beste werkwijze en benefits voor iedereen. Zin om je business een duwtje in de rug te geven? Dan is Harry de juiste persoon. Facts tell stories sell.

Harry staat ons bedrijf sinds enkele maanden bij als coach/adviseur. Hij is innovatief, opgewekt en zeer resultaatgericht!

Harry heb ik voor het eerst ontmoet in 2011 bij Intereno. Hij was/is werkzaam als Marketing & Sales Consultant.

Eén van de beste eigenschappen van Harry is dat hij altijd bereid is om mensen te helpen zolang diegene daadwerkelijk iets wilt. Wil je leren en ben je coachbaar dan zal Harry je helpen. En hij is zelf ook coachbaar en zorgt ervoor dat hij zich omringt met positieve en interessante mensen.

Harry en ik werken samen aan meerdere projecten en ik kan altijd op hem rekenen. Hij is mijn mentor en een voorbeeld voor mij.

Ben je op zoek naar een Marketing & Sales Consultant of coach en sta je open voor een directe aanpak dan is Harry de juiste persoon.

Ik heb Harry leren kennen via het Coachingtraject van Qredits, hij heeft mij in het begin vooral begeleid en tips gegeven omtrent online marketing. Het is een fijne sparringpartner, hij zegt waar het op staat en brengt een hele positieve werkmentaliteit over.

Op het gebied van online marketing en communicatie heb ik dankzij Harry hele goede inzichten opgedaan, die me absoluut hebben geholpen mijn zaak goed in de markt te zetten. Daarnaast is het een rasechte verkoper en weet hij goed te motiveren en inspireren op het moment dat het nodig is.

Kortom, een hele fijne vent om mee te werken!

Coach voor Qredits - Mandy Kokkelink

Ik kan Harry van der Kamp van harte aanbevelen omdat:
Deze man in staat is om mij in slechts 4 dagen een compleet andere kijk op commerciële wereld te laten zien, ondanks mijn jaren lange ervaring als Accountmanager heb ik heel veel geleerd, laten we zeggen dat ik nu 100% meer verkoper ben of voel als ooit tevoren.

Een verrijking voor mijn carrière!

De trainingen die ik bij Harry gevolgd heb, hebben hun vruchten al afgeworpen.
Ik heb niet alleen mijn sales technieken beter ontwikkeld, maar ben er als persoon ook door gegroeid.
Harry is een begeesterend spreker die bulkt van de positieve vibes. Met als resultaat dat je alles spelenderwijs opneemt.

Ik ben blij Harry ontmoet te hebben in mijn functie als adviseur bij Isobricks.

Harry’s sales training was de beste training die ik tot nu toe heb gehad.

Doordat hij de theorie goed afwisselt met actieve rollen spellen en andere leerzame maar toch actieve onderdelen blijf je actief en blijft het leuk!

Harry heeft mij gecoached en in 2 weken klaargestoomd om de buitendienst sales in te gaan, waarna hij mij ook na de sessies tops en tips heeft meegegeven en mentaal gesteund heeft. Met als resultaat dat ik mijn rug recht heb kunnen houden.

Harry is energiek en heeft super persoonlijkheid waardoor je vanzelf enthousiast wordt om je targets te gaan halen. Zonder Harry was ik nooit zover gekomen! Waarvoor mijn hartelijke dank Harry en ik hoop nog zoveel meer van je te mogen leren!

Harry van der Kamp zit vol passie. Passie voor het vak en vooral passie in het delen van zijn kennis.
Door zijn jaren ervaring in de verschillende facetten van het salesvak en zijn boeiende manier van vertellen weet hij zijn groep geinteresseerd te houden. Zowel de beginnende als de ervaren verkoper wordt tijdens zijn trainingen en coaching op zijn/haar scherpst gezet. Wilt u uw sales een boost geven, dan is Harry een absolute aanrader. Het is een verrijking om trainingen in dit turbulente maar mooie vak te mogen volgen van Harry van der Kamp.

Wat betreft trainingen van Harry, zijn praktijk gericht, helder en duidelijk en goed toepasbaar. De verkoopcijfers laten zien dat het zeker nuttig is om deze trainingen te volgen.