FAQ

CONTACT:

Hoe kan ik contact opnemen voor informatie?

U kunt ons dan mailen via info@trainingscoach.nl. U krijgt dan z.s.m. antwoord op uw vragen.

Klantenservice

Onze klantenservice is ook telefonisch bereikbaar. De klantenservice is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:30  uur via telefoonnummer: +31(0)20 776 16 97. Onze medewerkers staan u dan graag te woord.

BETALEN:

Op welke manieren kan ik betalen?

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

Bankoverschrijving

Bij een betaling per bankverschrijving maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw aanmelding op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw aanmelding direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw aanmelding definitief doorgevoerd en aan u bevestigd.

– Vooruitbetalen is veilig! – Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

IDeal

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden.

– Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.

Is mijn betaling veilig?

Betalen via trainingscoach.nl is 100% veilig. U loopt geen enkel risico.

 

TEVREDENHEIDSGARANTIE:

Wat verstaan jullie onder 100% Tevredenheidsgarantie?

Wij doen ons best u tevreden te houden, iedere dag opnieuw. Om te laten zien hoe toegewijd wij in ons werk zijn, hanteren wij een 100% Tevredenheidsgarantie. Onze beloften zijn simpel:

Als u tevreden bent zijn wij tevreden, zoniet krijgt u uw geld terug!

Als onze trainingen niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan contact met ons op.