Coaching en het ontwikkelen van vaardigheden

Met ons Coaching traject richten we ons op een verzameling vaardigheden om mensen/verkopers tot betere resultaten te brengen. De vaardigheden bij Coaching richten zich op functioneren, en dat is waar het bij Coaching om draait! Ervoor zorgen dat mensen/verkopers maximaal functioneren en presteren.

Wat mag u van ons Coaching traject verwachten:Coaching laat mensen groeien

  • Een coach leert u zelfstandig leren
  • Een coach helpt u zichzelf te motiveren
  • Een coach stimuleert u persoonlijk te groeien
  • Een coach spoort u aan om samen te werken
  • Een coach daagt u uit om grenzen te verleggen

Te vaak hebben mensen en werkgevers te weinig oog voor iemands persoonlijkheid en drijfveren en zijn te veel gericht op harde kenmerken als genoten opleiding en laatste baan. Terwijl het eigenlijk andersom zou moeten zijn. Voordat iemand ergens gaat werken, een studie gaat doen, een training of cursus gaat volgen moet er eigenlijk gekeken worden naar wat iemand beweegt, wat het beste bij hem of haar past.

Uit onderzoek blijkt dat je qua persoonlijkheid niet erg zult veranderen. Iemand die vroeger introvert was, zal dat vandaag de dag nog steeds zijn. Bij een sterkte-zwakteanalyse wordt dan gezegd dat deze persoon een paar cursussen moet volgen om bijvoorbeeld te leren presenteren (vaardigheid). Vijf jaar later zal de conclusie echter weer zijn dat deze persoon introvert is, ondanks het feit dat hij of zij wel een presentatie kan geven, maar het gaat gewoon niet van harte. Het is dan ook prettiger voor de betrokkene en een stuk efficiënter om vooral te kijken naar je kwaliteiten, op basis van je persoonlijkheid, dan je blind te staren op mogelijke valkuilen.

Sales coaching

Wie is de persoon boven de vaardigheden? Als je dus eerst kijkt of de persoonlijke kwaliteiten voor een functie in de directe Verkoop aanwezig zijn is er een fundament om de vaardigheden te trainen (dit begint natuurlijk al bij de werving & selectie, alleen in de Directe Verkoop is dat niet voor een ieder zo zonneklaar).

De kunst bij een coaching traject is om de aanwezige kwaliteiten van de directe verkopers als uitgangspunt te gebruiken om vervolgens vaardigheden te ontwikkelen zodat deze verkoper een topverkoper wordt!

Sales coaching bij Trainingscoach is er op gericht om kwaliteiten en vaardigheden in harmonie te laten samenwerken waardoor unieke eigenschappen ontstaan en de topverkoper geboren is!


Quote: je kunt in het leven alles bereiken wat je wilt als je maar genoeg andere mensen helpt bij het krijgen van de dingen die zij willen – Zig Ziglar.


WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK? VUL HIERONDER JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP.