Coach voor Qredits - Mandy Kokkelink

Coach voor Qredits

Als coach voor Qredits ontmoet je leuke mensen!

Als coach voor Qredits praten we in dit coaching traject over  de levensgenieter van “Of All Places“. Mandy Kokkelink is de enthousiaste onderneemster van de delicatessezaak “Of All Places” in de Magdalenenstraat 6a te Alkmaar. Haar motto is; Geniet van het leven en de mooie dingen die daarbij horen! 

Want wat heb je aan het leven als je er niet van probeert te genieten? Deze filosofie staat dan ook aan de basis van haar winkelconcept. Zij heeft een neus voor de beste authentieke Mediterraanse ingrediënten en de heerlijkste wijnen.

Coach voor Qredits - Harry en Mandy

Harry van der Kamp ; als Coach voor Qredits ben ik altijd weer blij als ondernemers nieuwe inzichten krijgen.

Maar als met zoveel startende ondernemers zijn er altijd vragen over hoe je het beste een aantal zaken voortvarend kan aanpakken. Mandy had deze op het gebied van Marketing en Sales. Via Qredits heeft zij deze coaching vraag neergelegd. Dat is het moment waarop ik ben binnen gekomen als coach voor Qredits.

Een coach voor Qredits inspireert je.

Een coaching traject via Qredits duurt een jaar. Ikzelf streef er dan naar om elke maand face to face contact te hebben om de gewenste doelen te bereiken. De doelen die Mandy heeft liggen op het gebied van (online)marketing en zij zou graag iemand hebben om mee te klankborden over algemene ondernemerszaken.

Coach voor Qredits - Mady met de blauwe wijn

Of All Places is nu ruim vier maanden in business en er zijn al veel zaken behandeld, toegepast en uitgevoerd. Maar ook Mandy ondervindt elke dag het begrip “voortschrijdend inzicht”. Elke dag nemen we de beslissingen met de kennis die we op dat moment hebben, en elke dag leren we…….dus door de tijd heen zou het best wel eens zo kunnen zijn dat je je doelen moet bijstellen en daar is niets mis mee als je de grote lijnen maar voor ogen houdt.

Wil je meer info over Qredits? Klik hier >>>

Motivatie + informatie = Inspiratie

Hoe blijf je als ondernemer gemotiveerd? Waar haal je je informatie om door de optelsom daarvan nieuwe inspiratie te verkrijgen? Een coach voor Qredits kan je daar zeker bij helpen indien je ook bereid bent om gecoacht te worden. Mandy Kokkelink van ” Of Al Places” uit Alkmaar is daar bijzonder goed in. Ze neemt de tijd om haar vragen voor te bereiden, en schrijft alles wat we bespreken uitgebreid op. Op deze manier creëert zij haar eigen doelenplan om stuk voor stuk haar doelen uit te werken.

Of All Places

Coach voor Qredits - Of All Places

Tot slot nog even over de gezellige delicatessenwinkel in de Magdalenenstraat 6a te Alkmaar. Als je in de buurt bent loop dan naar binnen en laat je verassen door de kennis van Mandy op het gebied van de meest prachtige wijnen en de meest verrassende gerechten uit het mediterrane gebied.Coach voor Qredits bij Of All Places

Mandy is gewoon leuk, beschikt over vakkennis, is enthousiast en kijkt er naar uit om jou blij te maken met haar producten!


Wil je regelmatig onze artikelen blijven ontvangen die jou informeren, motiveren en inspireren? Klik dan op onderstaande button!

 Want bedenk; informatie + motivatie = Inspiratie!

Meld je direct aan!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *