Coach voor (startende) ondernemers

Coach voor startende ondernemers

Coach voor startende ondernemers

Als coach voor startende ondernemers heb ik al een aantal bedrijven voorbij zien komen. Al deze bedrijven worden vertegenwoordigt door verschillende soorten mensen en type ondernemers zoals introvert, extrovert, mensen die voorzichtig zijn, mensen die in het diepe springen, enthousiaste mensen, actieve en passieve mensen enz. Maar een ding hebben ze gemeen, alle ondernemers zijn vervult van geestdrift en hebben passie voor hun product of dienst.

In mijn ogen is de functie van een coach van startende ondernemers dat hij een klankbord is, ze begeleid c.q. de richting wijst op hun vragen en hen stimuleert om zich persoonlijk te ontwikkelen. Want het is mijn oprechte overtuiging dat als je jezelf persoonlijk ontwikkeld zowel als ondernemer als wel als mens je omzet evenredig groeit.

Een coach voor startende ondernemers is er om jou te helpen

Een coach voor startende ondernemers is er om jou te helpen!

De voordelen van een coach voor startende ondernemers

Ondernemers en startende ondernemers hebben vaak een heel goed inzicht in hun business en weten waar Abraham de mosterd haalt. Maar er komen nu eenmaal zoveel zaken op je af, die je naast je vakkennis moet beheersen, dat het best een welkome aanvulling kan zijn als je met iemand, die praktisch inzicht heeft in jouw vragen, kan sparren en je kan helpen om jouw weg op de juiste manier uit te stippelen. Dus kijk vooral welke coach voor (startende) ondernemers het beste bij jou past. De voordelen op een rij:Een coach voor startende ondernemers luistert

  • Een coach stimuleert jou persoonlijk te groeien
  • Een coach helpt je jezelf te motiveren
  • Een coach spoort je aan om samen te werken
  • Een coach daagt je uit om buiten je comfort zone te treden
  • Een coach helpt je om je potentiële kwaliteit te bevorderen

Een marketing en sales coach voor (startende) ondernemers enthousiasmeert, motiveert en geeft informatie met als gevolg nieuwe inspiratie!

Trainingscoach.nl kan jou ook helpen!

Trainingscoach.nl is een bedrijf wat op een no-nonsense manier Training en Coaching geeft aan commerciële mensen, waaronder (directe)verkopers zowel  in groepsverband, In-Company als individueel. Het MKB Training en coaching traject voorziet in diverse trainingsprogramma om mensen plezier te laten ondervinden in hun werkzaamheden, hun klant echt te helpen en daarmee hunzelf c.q. het bedrijf.

MKB Training en Coaching is je partner als je echt geïnteresseerd bent om beter te gaan presteren!


Wil je regelmatig onze artikelen blijven ontvangen die jou informeren, motiveren en inspireren? Klik dan op onderstaande button!

 Want bedenk; informatie + motivatie = Inspiratie!

Meld je direct aan!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *