Coach als klankbord

Coach als klankbord

Een coach als klankbord in jouw onderneming!

Eigenlijk zou iedere ondernemer een coach als klankbord in zijn onderneming moeten hebben. Hoe fijn zou het zijn om met een gelijkgericht geest te kunnen sparren over je ideeën, je bedrijfsvoering, je marketing en sales plannen, de problemen waar je tegenaan loopt, enfin noem alles maar op waar je als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt.

Iemand die met JOU meedenkt maar je zeker ook een spiegel voorhoud, dat is de functie van een coach als klankbord in je onderneming.

Coach als klankbord vanuit QREDITS

Met mijn bedrijf trainingscoach.nl ben ik ook actief als Marketing & Sales Coach vanuit Qredits. Dit zijn voor mij non-profit werkzaamheden die ik heel graag doe. Als startende jonge ondernemer heb ikzelf destijds legio fouten gemaakt die achteraf gezien wellicht voorkomen hadden kunnen worden. Dus als ik nu door de jarenlange opgedane ervaring op deze wijze mijn steentje kan bijdragen met mijn functie “coach als klankbord” in jouw (jonge) onderneming, dan doe ik dat graag!

Visie daarbij is; alles wat je geeft komt terug! Qredits, microfinaciering Nederland

Wie is Qredits?

Wij geloven in jou!

Heb je een goed plan? Dan dragen we graag bij aan jouw succes. Je kunt bij ons een bedrijfskrediet afsluiten tot € 250.000. We helpen jou met persoonlijke coaching en kennis in de Qredits Academy voor ondernemers.

Wil je meer info over Qredits? Klik hier >>>

SAINTFIT- coaching traject via Qredits

Afgelopen week heb ik het coaching traject van een jaar met SAINTFIT afgesloten. SAINTFIT is een geweldige winkel in Den Haag (Schoolstraat 16) die hoogwaardige vitaminen en voedingssupplementen verkoopt. De eigenaren van deze winkel zijn Jesse Brugman en Tijs Brugman.

Coach als klankbord - Saintfit

SAINTFIT | Schoolstraat 16 | 2511 AX | Den Haag

Het coach traject betrof een maandelijks samenkomen in hun winkel te Den Haag. Ook hier was mijn functie “Coach als klankbord” op het gebied van Marketing & Sales. We hebben vele gesprekken gevoerd over allerlei zaken zoals; marketing & sales activiteiten, winkel en display inrichting, motivatie, cijfers analyses en nog vele andere zaken.

Uitgangspunt was steeds; de groei van de onderneming en de persoonlijke groei van de ondernemers! D.m.v. ons regelmatig face to face overleg werden vaak ter plekke weer nieuwe ideeën geboren die vervolgens terstond werden doorgevoerd. Er was een soort chemie waardoor er altijd weer nieuwe inspiratie ontstond.

Dat brengt mij gelijk op Tijs en Jesse Brugman de ondernemers van SAINTFIT!

Coach als klankbord - saintfit-winkel1

SAINTFIT | Winkelinterieur

Jesse en Tijs, de gedreven ondernemers van SAINTFIT

Jesse en Tijs zijn broers! Ruim een jaar geleden zijn zij gestart met SAINTFIT en ieder hun eigen discipline. Coach als klankbord bij SaintfitJesse staat het meeste in de winkel en weet inhoudelijk werkelijk alles over vitaminen, voedingssupplementen, voedingsschema’s enz. Jesse is het lichtende voorbeeld van een op en top sportman die zijn lichaam in top conditie houd. Stel hem een vraag over deze materie en hij weet het! En niet onbelangrijk, door zijn kennis, houding en voorkomen geloof je hem ook direct!

Tijs is ook sportman maar is meer uitgerust met de strategische kennis. Tijs is het aanspreek punt voor de cijfers, plus het marketing en management gedeelte. Hij is zeer punctueel en gedreven om er samen met zijn broer Jesse een succes van te maken!

Coach als klankbord

Van links naar rechts: Jesse Brugman, Harry van der Kamp en Tijs Brugman

Het leuke voor mij als coach was dat zij beide ook echt coachable waren. Elke maand schreef Tijs alles op wat we besproken hadden (wie schrijft die blijft) en de maand daarop was dan weer een deel daarvan ook daadwerkelijk uitgevoerd! Natuurlijk hebben zij nog wensen op hun lijstje om uit te voeren, maar de tijdsfactor om alles uit te voeren blijft ook in deze onderneming een uitdaging.

Ik ben ervan overtuigt dat Tijs en Jesse hun onderneming in 2017 weer verder zullen laten groeien. Er zullen dan nog wel wat uitdagingen op hun pad komen maar als ze elkaar op deze manier blijven aanvullen zal SAINTFIT een solide plek innemen in het landschap van vitaminen en supplementen in Den Haag!

Afhankelijk van de verdere groei liggen er wellicht mogelijkheden voor een franchise concept. De tijd zal het leren!

In ieder geval wens ik Jesse en Tijs alle succes met het verwezenlijken van hun dromen!

Wil je meer info over SAINTFIT? Klik hier >>>

Trainingscoach.nl kan jou ook helpen!

Trainingscoach.nl is een bedrijf wat op een no-nonsense manier Training en Coaching geeft aan commerciële mensen, waaronder (directe)verkopers zowel  in groepsverband, In-Company als individueel. Het MKB Training en coaching traject voorziet in diverse trainingsprogramma om mensen plezier te laten ondervinden in hun werkzaamheden, hun klant echt te helpen en daarmee zichzelf c.q. het bedrijf.

Met MKB Training en Coaching is Trainingscoach.nl je partner als je echt geïnteresseerd bent om beter te gaan presteren!

WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK? VUL HIERONDER JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *