Schoonheidssalon op locatie starten

Wil jij een schoonheidssalon op locatie starten?

Schoonheidssalon op locatie starten!

Op zaterdag 14 januari hebben we de 1e introductie dag gehad voor schoonheidsspecialisten die een schoonheidssalon op locatie starten als ambitie hebben. Deze dag was voor schoonheidsspecialisten die al een tijdje lopen te dromen over hun eigen schoonheidssalon. Dat zouden ze echt geweldig vinden! Schoonheidssalon op locatie startenMaar daadwerkelijk starten, het organiseren, hoe kom je aan klanten, de financiën en dergelijke houdt ze nog tegen om de eerste stap te zetten.

De onderwerpen die we hebben behandeld gingen over:

  • Waarom een schoonheidssalon op locatie starten?
  • Praktische kennis op het gebied van een bedrijf opzetten, het voeren van een degelijke administratie, marketing en verkoop
  • Voeding in relatie tot huidverzorging
  • Demonstratie van producten waaronder de “2 Minute Miracle Gel”

Zie deze video over de 1e introductiedag.

Een schoonheidssalon op locatie starten biedt vele flexibele mogelijkheden

Tijdens deze dag hebben we behandeld waarom het slim is om op deze wijze te starten met je bedrijf(je). Het is zeer laagdrempelig en je hebt maar weinig geld middelen nodig om daadwerkelijk te starten. Een auto, behandeltafel/stoel, trolley voor je spullen en goede producten van ZIJA en zeker ook de magische “2 Minute Miracle Gel” en je bent al heel goed op weg.

Het concept gaat er vanuit dat er via behandelingen maar zeker ook via productverkoop omzet wordt gegenereerd.

Schoonheidssalon op locatie startenDe mogelijkheden qua doelgroep zijn legio. Of we het nu hebben over jonge werkende moeders die weinig tijd hebben. Of de oudere (minder mobiele) generatie die steeds harder groeit door de verdergaande vergrijzing. Allemaal mensen die over financiële middelen beschikken en het prettig vinden om een fijne behandeling te ondergaan.

Doordat jij op locatie komt is het voor deze doelgroep allemaal veel beter in te plannen! Je werkgebied, en daarmee je potentiële klantenkring, is zo groot als jezelf wilt. Je bent niet afhankelijk van een locatie.

Als je daarnaast producten weet te verkopen die de mensen echt helpen tussen jouw behandelingen door (tussen de 1e, 2e en 3e enz. behandeling) dan hebben we het over ongekende mogelijkheden.

Leuke reacties over deze 1e introductiedag!

We hebben leuke reacties gekregen van de deelnemers. Over het algemeen is men ervan overtuigt dat training op het gebied van Marketing & Sales zeker een goede bijdrage kan leveren om hun bedrijf verder te ontwikkelen.

Zie deze foto’s over de 1e introductiedag en bovenstaande video.

Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten Schoonheidssalon op locatie starten

 

 Schoonheidssalon op locatie starten


Een schoonheidssalon op locatie starten in combinatie met productverkoop!

Als je er voor kiest om binnen dit concept “een schoonheidssalon op locatie starten” je eigen bedrijf op te zetten dan kunnen wij zorgen voor de benodigde trainingen.

De enigste eis die wij stellen is dat je een deel van je producten waarmee je werkt betrekt via onze organisatie. Daar zul je overigens heel blij mee zijn want dat stelt je tevens in staat je inzet en omzet schaalbaar te maken. En dat is uiteindelijk wat we allemaal willen!

Voor de rest zullen de trainingen dan GRATIS zijn!

Trainingscoach.nl kan jou ook helpen!

Kijk op deze pagina voor de volgende introductiedag / Klik hier

Trainingscoach.nl is een bedrijf wat op een no-nonsense manier Training en Coaching geeft aan commerciële mensen, waaronder (directe)verkopers zowel  in groepsverband, In-Company als individueel. Het MKB Training en coaching traject voorziet in diverse trainingsprogramma om mensen plezier te laten ondervinden in hun werkzaamheden, hun klant echt te helpen en daarmee hunzelf c.q. het bedrijf.

MKB Training en Coaching is je partner als je echt geïnteresseerd bent om beter te gaan presteren!

WIL JE EEN ORIËNTEREND GESPREK? VUL HIERONDER JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *