ZZP ondernemers gezocht - extra omzet

ZZP ondernemers gezocht die extra omzet zoeken!

Behoor jij tot de groep ZZP Ondernemers die extra inkomen zoeken? Lees hier dan vooral verder over de mogelijkheden die TrainingsCoach te bieden heeft.

Even voorstellen

ZZP Ondernemers gezocht

Harry van der Kamp

Mijn naam is Harry van der Kamp en ik train en coach ZZP ondernemers op het gebied van Marketing & Sales.

Een positief verschil maken begint bij mensen die andere mensen helpen. Het Trainen & Coachen van ZZP ondernemers, die een extra stroom van omzet zoeken, en hun optimaal ondersteunen bij de opbouw en continuering van hun bedrijf is een van onze drijfveren.

TrainingsCoach zoekt ZZP ondernemers!

Zoals veel andere ZZP ondernemers hebt jij vast ook wel eens momenten dat je jezelf afvraagt hoe je de rekeningen weer moet betalen.  Hoe ga je het financieel redden in turbulente tijden? Nou, daar hoeft je jezelf echt niet voor te schamen, want zelfs topondernemers worstelen wel eens met dit probleem.

ZZP ondernemers gezocht

Behoor je tot de volgende groep ZZP ondernemers?

Je hebt je eigen bedrijf, maar het levert je op dit moment niet genoeg inkomsten op om jezelf en je gezin te onderhouden. Toch wil je doorgaan maar je vraagt je af hoe? Dan zal er een extra bron van omzet aangeboord moeten worden.

Allereerst raad ik je aan om goed de cijfers door te lopen van je huidige onderneming. Neem je marketing en verkoopstrategie onder de loep! Is er een bepaalde vorm van levensvatbaarheid? Op wat voor termijn zie je die dan? Zo ja, wat ga je dan anders doen dan voorheen om je business levensvatbaar te maken?

Het kan ook zijn dat je tot de groep ZZP ondernemers behoort die net winst weet te creëren. Maar het is nog niet het niveau wat je in gedachten had. Daarnaast is je vrijheid behoorlijk ingeperkt door de vele werkuren die je moet maken in je ZZP onderneming!

Dan is er nog een groep ZZP ondernemers die begrijpen dat een spreiding van opdrachtgevers de continuïteiten van je onderneming waarborgt. Deze groep heeft ook een lange termijn visie! Zij zoeken naar extra omzet bronnen waarmee ze kunnen bouwen aan deze continuïteit. Deze groep werkt bijvoorbeeld ook aan een pensioen voorziening.

ZZP ondernemers kiezen voor vrijheid!

Voor de bovenstaande groepen ZZP ondernemers is ons concept bij uitstek geschikt. Bekijk eens nader welke kansen er voorhanden zijn. Als je meer vrijheid van werken wilt creëren, als je op een gegeven moment meer tijd met je gezin wilt doorbrengen bieden wij een mogelijkheid. Sowieso bieden we kansen om extra omzet te genereren. We hebben we een compleet concept, producten  en marketingtools, om direct te kunnen starten en je huidige business als basis te beschouwen!

Kom nu in actie!

Het maakt in principe niet uit in welke branche je op dit moment actief bent! Een commerciële instelling en ondernemers power om datgeen te bereiken wat jij graag wilt is een must!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via deze contact pagina!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *